Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: Facebook

Handbal feminin, Liga Naţională: Egal cu Rapid

foto: FacebookHandbalistele de la HCM Râmnicu Vâlcea au ratat o mare şansă de a urca două poziţii în clasamentului Ligii Naţionale de handbal feminin. Elevele lui Constantin Ştefan au termint la egalitate cu Rapid Bucureşti, 29-29 şi rămân pe 9, sub obiectivul propus pentru acest sezon.

Deşi erau mari favorite la victorie, oltencele au făcut una dintre cele mai slabe partide din acest campionat. În prima repriză s-a mers cap la cap dar HCM a intrat la cabine în avantaj minim, 13-12. În repriza secundă ambele formaţii au avut şansa să se distanţeze decisiv dar până la urmă s-a terminat la egalitate, 29-29, după ce giuleştencele au egalat în ultima secundă, în urma unei aruncări de la 7 metri. Tehnicianul echipei vâlcene spune că se aştepta la un meci dificil dar nu este mulţumit cu punctul obţinut.

Constantin Ştefan încă mai speră că echipa pe care o antrenează să termine campionatul în primele opt şi să îşi îndeplinească obiectivul propus: „Am ratat o şansă mare de a urca pe locul 7, azi nu am făcut un joc bun. Mai sunt trei etape din care vom încerca să obţinem cât mai multe puncte, să ne legăm de şansa pe care o mai avem să terminăm în primele 8.” Din această ediţie de campionat au mai rămas de disputat doar trei etape. În două dintre ele vâlcencele joacă în deplasare, la Brăila şi Cluj Napoca şi în una pe propriul teren, cu HC Zalău. Pentru a termina pe locul 8, HCM are nevoie de două victorii din trei meciuri.