Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: CSM Ramnicu Valcea

Golgheterul Staicu a spus ADIO echipei CSM Râmnicu Vâlcea

Foto: CSM Ramnicu ValceaCSM Râmnicu Vâlcea a ajuns la un acord de reziliere a contractului cu atacantul Marius Staicu, golgheterul echipei în prima parte a campionatului, cu 13 goluri marcate. Jucătorul a cerut să fie liber de contract pentru a putea merge la altă echipă, de preferinţă la o grupare din Liga I de fotbal a României.

„Marius Staicu şi-a făcut pe deplin datoria pentru CSM Râmnicu Vâlcea, suntem mulţumiţi de evoluţiile lui. Şi-a dorit o schimbare şi era normal să nu ne opunem dorinţei lui. Am ajuns la un acord privind rezilierea contractului şi poate semna cu o altă echipă. Îi dorim mult succes în continuare şi sperăm să facă un pas important în carieră, spre Liga I”, anunţă conducerea clubului din Zăvoi.

„Am petrecut o perioadă frumoasă la Râmnicu Vâlcea. Ţin să le mulţumesc tuturor celor de la CSM pentru susţinere. De asemenea, îi salut pe suporterii echipei, pe cei din galerie care au fost alături de mine şi m-au încurajat în permanenţă. Normal că le voi ţine pumnii strânşi la băieţi pentru partea a doua a campionatului. Sper să rămână acolo sus în clasament. Eu voi rămâne o Viperă Albastră adevărată”, spune şi Marius Staicu.