Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Inaugurarea stadionului „Bogdan Medrea” de la Măciuca

Luni, 15 septembrie a.c., a fost o zi importantă dar și tristă pentru sportul din Măciuca și nu numai. A fost ziua în care baza sportivă comunală a primit numele fostului președinte al clubului nostru, Bogdan Medrea (Body), cel care a plecat în lumea celor drepți acum șase luni.

Foști și actuali fotbaliști, mulți omeni de fotbal, tehnicieni sau simpli prieteni de-ai lui Body au fost prezenți la stadion pentru prima ediție a Memorialului „Bogdan Medrea”. Nu a lipsit nici marea și frumoasa familie de la CSM Râmnicu Vâlcea, fotbaliști, tehnicieni, staff administrativ. Alături de ei invitați speciali, Ionuț Stoica, Dani Iancu, Adi Codin sau Florin Costea.

Toți și-au amintit de cel care a fost Bogdan Medrea, „Bătrânul”, „Tăticul” sau, simplu – „Body”. A fost organizat un meci demonstratin între fotbaliștii care au reușit cu Damila promovarea în Liga a III-a și cei care au izbutit, în sezonul imediat următor, accederea în eșalonul al doilea, acolo unde se află și acum CSM Râmnicu Vâlcea, echipă continuatoare a grupării din Măciuca.

Acum exact un an Bogdan Medrea urmărea de pe banca de rezerve amicalul dintre Viperele Albastre și Rapid București. Acum, mai mult ca sigur, l-a urmărit din Rai, cu mândrie, pe fiul său, Alex, care a dat lovitura de start. Și pe fotbaliștii pe care i-a iubit mult, Ionuț „Stoichiță” Stoica, „Samy” Nwabueze, Adi „Cobra” Codin sau Cătălin „Talanul” Pârvulescu, cei care au jucat cu tricouri inscripționate pe piept cu poza sa.