Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Fotbal, Liga a II-a: ” Îmi place atacul. CSM o să fie o echipă care va juca fotbal de calitate”

• Jerry Gane a semnat un contract valabil pe un sezon și speră să facă treabă bună în Zăvoi

Miercuri, tehnicianul Ionel Gane a semnat un contract valabil pe un an, cu posibilitate de prelungire, cu echipa de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea. Fostul atacant al Univerității Craiova spune că este mulțumit de proiectul care i s-a propus la Râmnicu Vâlcea și că este convins că formația din Zăvoi va arăta bine în sezonul viitor. „Jerry” îi asigură pe iubitorii fotbalului din Vâlcea că este adeptul unui joc ofensiv și îi roagă să vină în număr cât mai mare la stadion. De menționat este faptul că Gane are licența PRO, condiție impusă de FRF pentru toți antrenorii care vor activa în eșalonul secund.

– Domnule Gane, la Râmnicu Vâlcea începe un proiect frumos…

– Da, chiar începe un proiect frumos la CSM și mă bucur că fac parte din acest proiect. Am decis să accept această provocare pentru că aici mă simt ca acasă. Am avut discuții cu managerul Lucian Munteanu și am decis împreună să facem o echipă bună, frumoasă, pentru acest oraș.

– E clar că este devreme să vorbim de viitorul lot. Ați văzut, în schimb, condițiile de la baza sportivă, de la club. Sunteți mulțumit?

– De lot este devreme de vorbit, vom vedea ce facem zilele viitoare. Condițiile sunt bune, condiții în care se poate lucra. Sunt condiții bune pentru o echipă de Liga a II-a, dornică de performanță.

– Ați jucat atacant. De regulă antrenorii care provin din atacanți pun mare bază pe apărare. Aveți această filozofie de joc?

– Nu, mie îmi place și ca antrenor atacul. Îmi place să fac o echipă care să joace un fotbal frumos. Cred că acest lucru s-a văzut și la formațiile pe care le-am antrenat. Îmi place ca echipele pe care le conduc să dea goluri. Îmi place stilul ofensiv, am fost atacant. Ideea mea este să dăm cât mai multe goluri.

– Ce masaj aveți pentru iubitorii de fotbal din Vâlcea, la început de drum?

– Îi rog să vină alături de noi. Vreau să-i aducem la stadion în număr mare. știu că le place fotbalul, că apreciază fotbalul frumos. O să fie un campionat mai dificil decât în sezonul trecut, cu o singură serie.