Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Elite Juniors Vâlcea – clubul unde fotbalul se îmbină frumos și util cu educația

Inca din urma cu 6 ani se raspandise vestea in Municipiul Rm Valcea ca s-a infiintat un club unde sunt initiati in tainele fotbalului cei mai mici fotbalisti din Romania.

Renumitul antrenor Octavian Iordache, cunoscutul organizator de competitii sportive Dragos Muscalu si psihopedagogul, antrenorul si politistul Eusebiu Predonescu au bus bazele clubului unde se antreneaza fete si baieti cu varste intre 3 si 10 ani.

Fotbalul de manuta a devenit rapid in atentia valcenilor si peste 300 de copii au participat la antrenamente in cadrul clubului Elite Juniors Valcea.

Grupele formate au denumiri diferite , fiicare dintre ele scotand in evidenta particularitatile echipei si caracteristicile individuale.
Astfel, regasim: Grupa Bsby, Grpa Voinicilor, si Grupa Curajosilor.

Sloganul clubului: „Formam caractere invatand fotbal de placere” este de mare actualitate.
Completarea staff-ului cu apreciatul psiholog Ana-Maria Mosor a adus o mare bucurie in randul parintilor si micutilor fotbalisti.
In prezent, Ana-Maria Mosor organizeaza in cadrul clubului Elite Juniors Valcea cursuri de psihologie sportiva dedicate parintilor si viitorilor campioni.

Situatii reale observate in timpul antrenamentelor sau in afara terenului sunt atent analizate si dezbatute cu profesionalism pentru a scoate in evidenta modul in care identificam corect si gestionam emotiile, dobandim si oferim curaj sau formam spiritul de echipa.

Echipa de antrenori este formata de Octavian Iordache, Vali Mihalcea si Eusebiu Predonescu.
Antrenamentele fizice si mentale pot fi observare zilnic la baza sportiva Brothers, pe terenul sintetic de la Liceul Tehnologic Forestier, Colegiul National „Alexandru Lahovari” sau in cantonamente.

Detalii despre programul de antrenamente, durata si intensitatea lor pot fi obtinute direct la nr de telefon 0771546791 sau pe pagina Elite Juniors Valcea.