Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DNA a verificat rezilierea contractului lui Pițurcă de la Națională

Victor Piţurcă a părăsit de ceva vreme naţionala României, însă rezilierea contractului său cu Federaţia Română de Fotbal a făcut obiectul unei verificări a procurorilor DNA. Recent, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a spus că a fost înştiinţat de procurorii DNA că nu există nimic ilegal în cazul rezilierii contractului lui Victor Pițurcă. „Am primit o scrisoare de la DNA în care a fost specificat că nu s-a întâmplat nimic ilegal în dezlegarea contractului cu Victor Pițurcă”, a spus Burleanu la Sport.ro

Preşedintele FRF a mai precizat că nu sunt probleme de legalitate în cazul rezilierii contractului fostului selecționer Victor Pițurcă. Procurorii DNA l-au înştiinţat pe Burleanu că în ancheta privind plângerea lui Adrian Mititelu s-a relevat că nu există nimic ilegal.

Victor Pițurcă a plecat de la națională după ce s-a înțeles cu Burleanu să nu mai plătescă 500.000 de euro, bani ce reprezentau clauza de reziliere a contractului. Președintele FRF a precizat la acea vreme că nu mai avea cum să-l forțeze pe antrenor să lucreze la prima reprezentativă, dacă acesta își dorea să ajungă în Arabia Saudită.