Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: CSM Ramnicu Valcea

CSM se întăreşte! Andrei Neagoe a rămas la Vâlcea!

Foto: CSM Ramnicu ValceaUşor, uşor, CSM Râmnicu Vâlcea îşi conturează lotul pentru sezonul competiţional 2015-2016. După ce fotbaliştii Vasile, Fildan, Ştefan, Geantă, Staicu şi Firţuleascu au semnat săptămâna trecută noi contracte cu echipa vâlceană, marţi, 28 iulie 2015, conducerea CSM a reuşit să-l convingă şi pe Andrei Neagoe să continue la Vâlcea şi în sezonul viitor.

Astfel, CSM Râmnicu Vâlcea îşi întăreşte echipa, în ciuda celor care dădeau echipa la un pas de abandon.

Lotul de fotbalişti format până acum va avea un cuvânt greu de spus în viitoarea ediţie de campionat. Gruparea din Zăvoi a semnat contracte cu fotbalişti importanţi şi va avea un unsprezece de start competitiv care poate pune probleme oricărui adversar, indiferent cât de bine cotat este în campionat.

„Andrei Neagoe a semnat prelungirea contractului. Este un fotbalist de care aveam mare nevoie în proiectul de la CSM Râmnicu Vâlcea, un jucător despre care sunt convins că îşi va pune amprenta asupra rezultatelor bune ale echipei” – spune preşedintele executiv al echipei noastre, Bogdan Medrea.

Andrei Neagoe s-a născut pe 24 aprilie 1987, la Piteşti şi a venit la CSM la mijlocul campionatului trecut. A mai evoluat pentru CSM în campionatul 2012-2013. A mai îmbrăcat tricoul unor formaţii ca Metalul Reşiţa, UTA Arad, CS Mioveni sau FC Argeş Piteşti.