Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CSM Râmnicu Vâlcea s-a calificat în 16-imile Cupei României şi va întâlni pe CFR Cluj

După un meci neaşteptat de greu cu CSO Filiaşi, în care tehnicianul CSM Râmnicu Vâlcea, Jerry Gane a menajat o serie de jucători, printre care şi pe Florin Costea, „Viperele albastre” au reuşit să se califice în 16-imile Cupei României, cu scorul de 6-5. În timpul regulamentar, scorul a fost egal, 1-1, după ce Vâlcea a deschis scorul prin Pârvulescu cu o lovitură de cap (‘50), iar Fotescu a egalat în minutul 90 cu un șut de la 14 metri. Învingătoarea s-a decis în urma loviturilor de la 11 metri. Aici a fost 5-4 pentru echipa noastră, pentru care au punctat toți cei cinci jucători nominalizați de antrenorul Jerry Gane, fiind vorba despre Călin Cristea, Adrian Cârstea, Stana, Munteanu și Pârvu.

S-au stabilit 16-imile

În urma tragerii la sorți efectuate joi, 6 octombrie, la sediul FRF, CSM Vâlcea o va întâlni pe teren propriu pe CFR Cluj.

MECIURILE DIN 16-IMILE CUPEI ROMÂNIEI:
Unirea Tărlungeni – ASA Târgu Mureș
CS Afumați – FC Botoșani
Dinamo II – Dinamo
Foresta Suceava – Steaua
CS Balotești – FC Viitorul
ASU Poli Timișoara – Pandurii Târgu Jiu
Metalurgistul Cugir – CSM Poli Iași
CSM Râmnicu Vâlcea – CFR Cluj
Chindia Târgovişte – ACS Poli Timişoara
Dacia Unirea Brăila – Concordia Chiajna
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Astra Giurgiu
Sepsi OSK Sf. Gheorghe – CS U Craiova
Academica Clinceni – FC Voluntari
CSN Cetate Deva – Gaz Metan Mediaş
Luceafărul Oradea – Metalosport Galaţi
CS Mioveni – Olimpia 2010 Satu Mare

Partidele vor avea loc marți/miercuri/joi, 25/26/27 octombrie, cu începere de la ora 14:30, cu exceptia jocurilor televizate. Jocurile din șaisprezecimile, optimile și sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.