Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: CSM Ramnicu Valcea

CSM Râmnicu Vâlcea joacă în Cupa României cu Timişoara

Foto: CSM Ramnicu ValceaTragerea la sorţi a avut loc, iar în şaisprezecimile Cupei României la fotbal CSM Râmnicu Vâlcea va juca împotriva ACS Politehnica Timişoara. Fotbaliştii echipei vâlcene sunt destul de dezamăgiţi, ei dorindu-şi să joace cu Steaua, Dinamo, Petrolul, Astra sau Viitorul Constanţa.

Însă, soţii au dorit ca CSM să joace cu o fostă colegă de campionat, partida urmând a avea loc în sistem eliminatoriu, pe 22, 23 sau 24 septembrie, cel mai probabil la Râmnicu Vâlcea. Trebuie spus însă că este posibil ca meciul să fie televizat în nocturnă, iar atunci ar putea să se mute pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti.

În sezonul trecut ACS Poli Timişoara şi CSM Râmnicu Vâlcea s-au întâlnit de două ori în Seria a II-a a eşalonului inferior. Prima confruntare a avut loc în Zăvoi, echipa noastră, antrenată de Erik Lincar, impunându-se cu 1-0 după golul marcat din lovitură de la 11 metri de Coman. În retur, cu Alex Pelici pe banca tehnică, Viperele au reuşit un rezultat de egalitate alb.