Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Camerunezul Nkongue, ACUZAŢII DE FURT pentru conducerea CSM

Dezvăluiri incendiare despre situaţia clubului CSM făcute de un jucător camerunez care a căzut în dizgraţia conducerii clubului. Chris Nkongue face afirmaţii extrem de dure la adresa lui Munteanu şi îl atenţionează că a făcut plângere la poliţie pentru furtul a 5.000 de euro, bani pe care îi avea în apartamentul închiriat din Zăvoi.

Conducerea clubului CSM Râmnicu Vâlcea intenţionează să rezilieze contractul cu jucătorul camerunez Chris Nkongue, însă acesta nu vrea să accepte condiţiile oferite, susţinând că are contract până în vară şi că are de gând să îl respecte. Camerunezul nu vrea să accepte înjumătăţirea salariului său de 2.000 euro pe lună, fiind dispus să accepte doar o reducere de 25% din contract. În aceste condiţii, conducerea clubului este decisă să-l trimită la echipa a doua a CSM-ului, camerunezul nemaifiind primit la antrenamentele echipei principale a CSM.

Conflictul s-a declanşat în momentul în care, în lipsa camerunezului de la Vâlcea, acesta fiind plecat în vacanţă, reprezentaţii clubului din Zăvoi i-au mutat, fără ştirea lui, toate hainele şi bunurile din apartamentul închiriat, unde locuia Chris Nkongue. Acesta a reacţionat dur când s-a întors la Vâlcea, prima vizită fiind la Inspectorul Judeţean de Poliţie, unde a depus o plângere pentru furt împotriva lui Munteanu.

„Când eu eram în vacanţă în Camerun, Munteanu a trimis pe cineva la apartament să îmi ia toate lucrurile, iar pe mine m-au anunţat după câteva zile. Acum nu am toate bagajele mele, sunt împărţite, nici nu ştiu unde sunt. Eu am avut 5 mii de euro în apartament, voiam să îmi iau un motor la maşină. Am fost la Poliţie şi am făcut plângere acolo împotriva managerului Munteanu. El acum râde, dar cred că apoi va plânge. M-au trimis la echipa a doua. Nu este problemă, eu merg acolo şi clubul îmi plăteşte lunar 2.000 euro. Nu am nicio problemă cu suporterii, colegii, dacă Munteanu vrea să se înţeleagă cu mine pentru reziliere, să îmi dea banii pe noiembrie, decembrie şi ianuarie şi plec. Mingea e la ei. Nu sunt primul jucător la echipa a doua, au fost şi Lircă şi Adi Popa. Nu este problemă, stau acolo, vedem până la vară unde ajungem” a declarat Nkongue pentru prosport.ro.