Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: sptfm.ro

Andrei Luca: „Regretul a fost că nu am reuşit să aducem Liga Campionilor la Vâlcea”

Foto: sptfm.roAndrei Luca, actualul team-manager al CSM Bucureşti şi fost vicepreşedinte al echipei de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea, a vorbit recent despre satisfacţiile şi regretele de pe vremea Oltchim-ului, o formaţie cu care nu a cunoscut eşecul. El spune totuşi că marele său regret este acela că nu a putut să aducă la Vâlcea trofeul Liga Campionilor, deşi Oltchim-ul a fost aproape de acest obiectiv de mai multe ori.

Însă, acum, Andrei Luca are şansa de a câştiga acest important trofeu cu CSM Bucureşti, formaţia din Capitală calificându-se în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, după o victorie de senzație în Rusia.

„La Vâlcea am avut o susţinere fenomenală de la persoanele implicate în activitatea clubului Oltchim. Era clar că veneau în mine viitorul preşedinte al clubului. În şapte ani petrecuţi la Oltchim nu am cunoscut înfrângerea în campionatul intern. Regretul a fost că nu am reuşit să aducem Liga Campionilor la Vâlcea. Sunt cinci factori valabili la sporturile de echipă. Pentru a avea rezultate ai nevoie de echipă, apoi de un staff tehnic pregătit şi adecvat acelui lot, de un management, de o stabilitate financiară şi de un public pe care să te bazezi meci de meci.

După Oltchim, doi ani de zile am făcut altceva, în vânzări şi asta m-a învăţat să respect mai mult banul şi să negociez pentru el. Ioan Gavrilescu mi-a cedat posibilitatea dumnealui de a se întoarce în handbal şi m-a adus la CSM” – a spus Andrei Luca pentru sptfm.ro.