Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tabără naţională la VÂLCEA: Descoperă, cunoaşte, apreciază!

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea vă informează că în perioada 30.08-05.09.2016, la Centrul de Agrement Cozia, va avea loc tabăra națională “Descoperă, cunoaşte, apreciază!”. Scopul este acela de a învăţa 100 tineri, din România, să păstreze mediul curat prin implicarea directă în acţiuni specializate de educaţie non-formală, de protejare a mediului înconjurător şi deprinderea tehnicilor de orientare în timp şi spaţiu. Această acţiune este la a doua ediţie şi vine în urma nevoii de cunoaştere şi învăţare a tinerilor de a interacţiona cu mediul înconjurător. Tinerii care doresc să participe trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

• să fie elevi cuprinși într-o formă de invățământ;
• să aibă vârsta intre 10-18 de ani;
• să fie cetățeni români cu domiciliul in România;
• să fie apți din punct de vedere Medical;
• să aibă acordul scris al părinților, in vederea participării la tabără.

Aplicanții trebuie să depună incepând cu data de 11.07.2016 până la 17.08.2016, următoarele acte la adresa de e-mail djst.valcea@mts.ro sau pe numărul de fax 0250/734314 şi anume: formularul tip de inscriere, copii după actul de identitate (carte de identitate/ certificat de nastere), diplome/ certificate/ adeverinte/ contracte de voluntariat/ recomandari, etc. și acordul scris al parintilor.

Programul acestei acţiuni și alte detalii le puteţi găsi pe site-ul www.djstvalcea.ro, la secţiunile:

– http://www.djstvalcea.ro/compartimente/tineret/oferte
– http://www.djstvalcea.ro/presa

Candidaţii vor fi admişi în urma selecţiei şi în limita locurilor disponibile. Finanţarea va fi asigurată de către Ministerul Tineretului şi Sportului, tinerii selectaţi urmând să îşi asigure cheltuielile de transport. Detalii suplimentare puteți afla și la numărul de telefon 0757109824.