Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TRASEISM POLITIC: Dumitru Tărăşenie se tirează la PSD VÂLCEA

Fostul consilier judeţean Dumitru Tărăşenie este decis să pună liberalismul în cui şi să revină la prima sa dragoste politică şi anume PSD. Surse bine informate ne-au declarat că la şedinţa Adunării Generale a Creditorilor a societăţii Vilcart, înfiinţată de Tărăşenie, acesta s-ar fi lăudat că pleacă de la PNL şi se înscrie în PSD. Mai mult, Tărăşenie este convins că peste 4 ani se va bate cu Florinel Constantinescu pentru primăria Călimăneşti şi că va câştiga. Deh… în general, nu este costisitor să visezi, dar poate dăuna sănătăţii mentale!

Ruptura de PNL şi de Cristian Buican s-a produs în momentul în care Tărăşenie s-a retras de pe lista de consilieri judeţeni a PNL, considerând sub demnitatea lui poziţia cu numărul 16.

Supărarea lui Tărăşenie nu prea avea suport în realitate, mai ales că el nu prea a desfăşurat vreo importantă activitate politică şi cu toate acestea, Cristian Buican i-a dat o mână de ajutor, acordându-i sprijinul său, prin punctaj. Numai că Tărăşenie a ales să nu aprecieze gestul lui Buican şi să şi muşte mâna care l-a ajutat, povestind „poveşti” duşmanilor politici şi nu numai ai lui Cristian Buican.

Amintim că Dumitru Tărăşenie este şi cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de ameninţare, după o plângere depusă de fosta sa soţie, Mihaela Maria Tiţescu (ex-Tărăşenie), de care este divorţat încă din anul 2005.