1

Smartwatch-ul – dispozitiv indispensabil in 2022

Majoritatea activitatilor din viata de zi cu zi sunt mediate prin intermediul unor dispozitive moderne menite sa ne ajute pe cat de mult posibil.

In aceasta categorie se incadreaza si ceasurile inteligente smartwatch de la iUni care sunt prevazute cu o multitudine de functii si pentru care continua sa apara variante imbunatatite menite sa preia cat mai mult din activitatea altor dispozitive. Intra pe site si descopera varietatea de modele disponibile. Afla detalii despre utilitatea lor si vezi daca ai nevoie si tu de unul chiar acum.

Ce functii poate indeplini un ceas inteligent?

Inainte sa faci o achizitie este important sa cunosti cat mai multe despre produsul in cauza. Smartwatch-urile sunt o necesitate pentru majoritatea persoanelor insa trebuie sa te asiguri ca si tu faci parte din acea majoritate.

Poate inlocui cu succes telefonul sau tableta

Dat fiind faptul ca au evoluat mult in ultimii ani, aceste ceasuri pot fi folosite cu succes pentru actiuni care inainte necesitau un dispozitiv mai complex. Tot ce trebuie sa faci este sa il conectezi la telefon sau tableta si automat va prelua din atributiile lor. Poti efectua apeluri, primi si trimite mesaje, verifica notificari si multe altele. Se dovedesc cu adevarat utile atunci cand situatia in care te afli nu iti permite utilizarea smartphone-ului. Atunci cand esti la birou sau in spatii aglomerate; cand faci sport; sau vrei sa te bucuri de anumite momente fara sa fii nevoit sa ai grija acestor obiecte.

Iti monitorizeaza anumite functii ale organismului

Fiind conectat in permanenta la mana ta, poate furniza informatii vitale despre starea ta generala de sanatate. Iti masoara pulsul si ritmul cardiac sau chiar tensiunea arteriala, ceea ce te ajuta sa observi imediat atunci cand apare o dereglare si sa actionezi in consecinta. Calculeaza numarul de pasi efectuati intr-o anumita perioada de timp. In acest mod iti poti stabili obiective specifice de activitate pe care sa le poti analiza obiectiv. Deci iti va fi mult mai usor sa le atingi.

Devine cu usurinta un accesoriu

Ceasurile inteligente prezinta deopotriva si numeroase avantaje de ordin estetic. Designul unic si modern te ajuta sa le poti integra cu usurinta in orice tinuta. Sunt mici si compacte, ceea ce inseamna ca vor putea fi purtate cu usurinta, fara sa prezinte vreun disconfort. La iUni vei gasi nenumarate modele dintre care sa alegi. Acestea sunt special configurate atat pentru publicul masculin si feminin, cat si pentru copii. Deci toata familia ta se va putea bucura de un dispozitiv modern care sa le usureze viata semnificativ.

Beneficiaza de cele mai bune preturi

Magazinele iUni furnizeaza de peste 9 ani cele mai calitative produse, conform cu cele mai inalte standarde. Acest lucru se face in schimbul unor costuri minime in raport cu caracteristicile furnizate. Deci, oricine isi poate permite sa opteze pentru un astfel de device. Preturile pornesc de la un nivel foarte accesibil si se ridica treptat in functie de specificatii si model. De asemenea, exista si posibilitatea de plata in rate cu cardul, ceea ce reprezinta un avantaj considerabil pentru toti clientii care au nevoie urgent de un asemenea produs.

Comanda acum si te bucuri de un proces rapid si simplu

Pentru a putea intra in posesia unui nou dispozitiv modern demersul este foarte simplu. Nu trebuie decat sa alegi modelul dorit, sa il adaugi in cos si sa completezi formularul aferent cu informatiile de livrare si plata solicitate. De aici nu mai ramane decat sa astepti sa te surprinda curierul in orice moment. In plus, pentru comenzi mai mari de 399 de lei, transportul este in totalitate gratuit.