Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DEPUTATUL AUREL VLĂDOIU A MURIT!

UPDATE 2: Familia deputatului Aurel Vlădoiu a anunţat că priveghiul nu nu va mai avea loc la Consiliul Judeţean Vâlcea, trupul neînsufleţit al parlamentarului urmând a fi dus în această seară la Capela cimitirului Sfântul Ion din municipiul Râmnicu Vâlcea, acolo unde miercuri va avea loc şi înmormântarea. 

UPDATE: Trupul neînsufleţit al deputatului Aurel Vlădoiu va fi depus la Consiliul Judeţean Vâlcea, exact în locul în care i s-a adus un ultim omagiu şi celui ce a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea. Înmormântarea va avea loc miercuri, 29 iulie 2015, la cimitirul Sfântul Ion din Rm. Vâlcea.

Deputatul Aurel Vlădoiu, 67 de ani, a decedat în această dimineaţă de luni, 27 iulie 2015, după o lungă suferinţă. Parlamentarul suferea de ceva timp de o boală gravă, incurabilă, cu care s-a luptat până în ultima clipă. El era internat la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde familia sa l-a dus de urgenţă în urmă cu câteva zile, însă noaptea trecută deputatul a intrat în comă, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el

Aurel Vlădoiu a fost deputat PSD din 2004 şi până în prezent, el câştigând trei mandate de parlamentar. Anterior, în guvernarea Năstase, social-democratul a fost prefect de Vâlcea. Aurel Vlădoiu a fost şi primarul localităţii Băile Olăneşti.