Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Spațiu de joacă în curtea Spitalului Judetean de Urgență din Râmnicu Vâlcea

Asociația Prietenii Spitalului Vâlcean intenționează să construiască un loc de joacă în curtea spitalului Județean de Urgență Vâlcea. Pentru acest lucru, membrii asociației s-au interesat și cred că fondurile ar putea veni și de la Petrom OMV, în cadrul programului Țara lui Andrei.

Nevoia este data de situatia de fapt actuala in care copiii spitalizati la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea nu pot petrece timp afara datorita inexistentei unui loc care sa corespunda nevoilor si necesitatilor lor (curtea spitalului nu este prevazuta decat cu trei banci). Nevoia a fost identificata atat de personalul spitalului, cat si de noi, membrii Asociatiei.

”Proiectul vizeaza amenajarea unui loc de joaca pentru copii si are drept scop promovarea jocului in aer liber pentru copiii internati, cat si pentru copiii care au calitate de vizitator. Nevoia amenajarii acestui spatiu vine din necesitatea recuperarii copiilor prin petrecerea timpului in aer liber; in conditiile actuale nu exista niciun loc in care copiii internati sa poate petrece timp afara, acestia petrecandu-si toata convalescenta in salon. Realizarea spatiului de joaca nu va aduce schimbari majore in peisaj, ci va contribui la organizarea spatiului exterior al spitalului, asigurandu-i utilitate si functionalitate”, mai arată reprezentanții Asociației Prietenii Spitalului Vâlcean .