Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ŞOCANT: Ciocolată infestată cu salmonella în magazinele LIDL

Un lot de tablete de ciocolată cu nucă de cocos a fost retras de la vânzare din toate magazinele Lidl din România. Decizia a fost luată după ce s-a constatat că tabletele sunt infestate cu salmonella. În urma unei analize de autocontrol făcute de magazin, una din probele prelevate din acest lot a ieşit pozitivă pentru salmonella.

„Lidl a decis să retragă în mod preventiv produsul. Până în momentul de faţă nu s-au înregistrat reclamaţii referitoare la acest produs. Niciun alt produs comercializat de Lidl nu este afectat de această rechemare”, se arată într-un comunicat al Lidl.

Suspiciunea de contaminare cu salmonella a produsului a apărut după ce, în cadrul analizelor de autocontrol efectuate de magazin, au fost verificate două probe, la un laborator din Germania, dintre care una a ieşit pozitivă pentru această bacterie.

Drept urmare, Lidl a retras toate produsele din acel lot şi i-a anunțat pe cumpărători că pot returna tabletele „chiar și fără a face dovada bonului de casă”, urmând să primească contravaloarea produsului” – susţin reprezentaţii Lidl, prin intermediul unui comunicat de presă.