Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Rulouri de porc cu brânză şi porumb

Ce vă trebuie? 800 g pulpă de porc, 100 g porumb din conservă, 200 g brânză de capră, 1 gălbenuş, 300 ml supă de legume, 2 linguri de făină, 1 lingură cu busuioc tocat, 1 lingură cu sos de roşii, 3 linguri de ulei, sare, piper.

Cum se prepară? Într-un castron, freacă energic brânza de capră cu gălbenuşul şi busuiocul tocat. Adaugă porumbul scurs.

Separat, taie din bucata de carne 8 felii potrivit de groase. Bate-le uşor cu ciocanul pentru şniţele şi condimentează-le cu sare şi piper. Pe fiecare bucată de carne, pune câte o lingură din amestecul de brânză. Rulează-le uşor şi leagă-le cu sfoară.

Rumeneşte rulourile într-o tigaie cu puţin ulei. Scoate-le pe un platou, iar în grăsimea rămasă adaugă făina.

Stinge cu supa legume şi sosul de roşii. Lasă să fiarbă, la foc mic, aproximativ 15 minute. Serveşte rulourile alături de legume înăbuşite în unt şi sosul din tigaie.