Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Ceapă umplută

Ce vă trebuie? 8 cepe mari albe, 8 linguri orez, 2 cepe, 1 morcov, 2 linguri ulei, 2 linguri cimbru uscat, 150 ml supă de legume, sare.

Cum se prepară? Cele opt cepe mari se curăţă de foi şi se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Se lasă 15 minute, se scurg şi apoi, cu grijă, se scoate miezul, dar lăsând câteva foi bune care să poată susţine umplutura.

În ulei încins se calesc celalalte două cepe tocate mărunt, se adaugă morcovul ras sau tăiat cubuleţe şi apoi orezul. Se lasă 2-3 minute să se umfle puţin orezul şi apoi se toarnă 50 ml supă. Se sărează şi cu acest amestec se umplu cepele care se aşează în tava de cuptor. Se toarnă restul supei de legume şi se presară cu cimbru.

Se coc 20 de minute şi apoi se aduc la masă.

Poftă bună!