Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SĂ FIM OAMENI! Victor, un bebeluș de 11 luni, are mare nevoie de noi!

Victor, un băiețel cu părinți vâlceni, care nici nu a împlinit un anișor are nevoie de sprijinul nostru. În urmă cu puțin timp, medicii i-au pus un diagnostic greu: SMA (amiotrofie musculară spinală). Din păcate, în România, tratamentul pentru această afecțiune este extrem de costisitor, 2.1 milioane de euro, plus costul multor altor terapii de care copilul are nevoie. Părinții fac un apel către toți cei care pot și vor să-l ajute pe Victor.
Victor, un băiețel de 11 luni, a fost diagnosticat în urmă cu puțin timp cu SMA (amiotrofie musculară spinală), o boală genetică rară care atacă celulele nervoase responsabile de mișcările voluntare. Astfel, pe măsura ce acești neuroni sunt distruși, Victor își pierde capacitatea de a face mișcări simple pe care orice copil de vârsta lui le poate face cu ușurință. Vestea a venit ca un fulger pentru părinți care acum fac tot ce le stă în putință pentru ca Victor să fie bine. Nu pot însă singuri, pentru că tratamentul pentru această boală este extrem de costisitor în România.
„Din păcate, tratamentul pentru această afecțiune este unul dintre cele mai costisitoare din lume si anume 2.1 milioane€, la care se adaugă terapii zilnice (fizioterapie, vojta, hidroterapie, logopedie, terapie ocupațională) și plus scaune speciale de poziționare, verticalizator, premergator, orteze, vizite medicale în alte țări, etc. Pare crunt ca viața unui copil să depindă de o sumă de bani, însă da, pentru noi și restul părinților de copii cu SMA viața are un preț, unul colosal pe care sperăm să îl obținem cu ajutorul vostru”, au scris părinții pe o pagină de socializare special
creată pentru Victor.
Tratamentul se poate face doar până la vârsta de 2 ani și acesta este motivul pentru care acești oameni au nevoie de bani cât mai repede posibil.
Cei care pot și doresc să ajute în acest caz o pot face folosind datele de mai jos.
Titular: ADELINA DINESCU
IBAN: RO80RZBR0000060021411897
Valuta: Lei
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod Swift banca: RZBRROBU

Titular: IOAN DINESCU
IBAN: RO82RZBR0000060017856132
Valuta: Lei
Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU
https://www.paypal.me/togetherforvictor
Revolut
0746169534 Dinescu Adelina
0752364020 Dinescu Ioan Valentin
Facebook: TogetherforVictor