Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO: Facebook / Victor Ponta

Victor Ponta: Din păcate distrugerea sistemului energetic românesc este una din „sarcinile” Guvernului de tehnocraţi

FOTO: Facebook / Victor Ponta

Victor Ponta şi-a arătat revolta în mediile de socializare cu privire la situaţia în care se află Complexul Energetic Oltenia. Acesta declară că la începutul anului 2012, când Complexul era în faliment, prima solicitare pe care a primit-o, din partea partenerilor internaţionali, a fost aceea de restructurare. A refuzat această strategie de capitulare şi a numit manageri romani cu experienţă în domeniu, despre care afirmă că au reuşit să păstreze locurile de muncă. Revolta lui Victor Ponta a crescut când a văzut că pe lângă miile de oameni disponibilizaţi, tehnocraţii au numit la conducere un cetăţean german.

Iată care a fost mesajul postat de acesta pe profilul personal de Facebook: „La începutul lui 2012 Complexul Energetic Oltenia era practic în faliment / prima solicitare a partenerilor internaţionali către noul Guvern a fost restructurarea, concedieri colective şi reducerea drastică a producţiei ( ceea ce avantaja evident pe termen lung importurile de energie)!

Am refuzat această strategie de capitulare / am numit manageri romani cu experienţă în domeniu care au păstrat locurile de muncă, au mărit producţia şi au adus societatea pe profit! În 2015 managerii români s-au trezit cu dosare penale fabricate şi au fost schimbaţi imediat ce au venit „tehnocraţii” (noul Ministru al Energiei a spus că a primit „ordin” să facă asta – între timp judecătorii au decis definitiv că schimbarea a fost ilegală)!

În 2016 CEO a trecut pe pierdere, se anunţă mii de oameni disponibilizaţi, nu mai sunt bani de salarii şi am ajuns să importăm energie din Cehia şi Ungaria! Iar acum în conducere este numit un cetăţean german care până să ajungă la Gorj a lucrat în Rusia, Coreea de Nord, China??!!!

Ce credeţi că făcea Propaganda Securistă dacă îl numeam eu pe acest domn (nu îl cunosc, poate fi bun sau rău, nu asta e subiectul aici)??!? Credeţi că se anunţau PE Facebook să vină protestării în Piaţă că vreau să vând tara către Rusia, Coreea de Nord, China ?!? Se sesizau procurorii să îi facă repede un dosar penal?!? Pregătea PNL Gorj o grevă a minerilor contra Guvernului?!?

Din păcate distrugerea sistemului energetic românesc este una din „sarcinile” Guvernului de tehnocraţi! Au fost blocate toate investiţiile în modernizare sau producţie / au fost schimbate conducerile cu oameni numiţi de „Sistem”/ am început să importăm energie! Când vor pleca în Decembrie tehnocraţii vor primi un „bonus” de la şefii lor care i-au numit aici – iar românii vor rămâne să plătească preţul!”