Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ULTIMATUM: Liberalii din Vâlcea trebuie să strângă rândurile!

Şedinţa Biroului Politic Judeţean al PNL Vâlcea, prima pe anul 2016, care a avut loc joi, 13 ianuarie a.c. i-a găsit pe liberali prinşi în febra organizării alegerilor locale din vara acestui an. Numai că liderii PNL Vâlcea nu sunt mulţumiţi de cum sunt conectaţi unii liberali, responsabili de localităţile din judeţ, şi vor măsuri concrete.

Co-preşedinţii Buican şi Bulacu au cerut la şedinţa cu pricina implicare şi responsabilitate. Practic, toţi responsabilii de localităţi, şi cei care se duc săptămânal şi cei care nu au mai trecut de un an prin organizaţiile de care răspund trebuie să fie conectaţi la ceea ce se întâmplă pentru că, în scurt timp, urmează să fie implice activ în campania electorală.

Astfel, Buican a decretat ca până la sfârşitul lunii ianuarie să se intre în normalitate cu organizaţiile locale, dacă nu, responsabilii care nu şi-au făcut treaba vor fi maziliţi. Surse liberale susţin că Buican are în vedere câţiva apropiaţi de-ai senatorului Niţu, pe care de-abia aşteaptă să îi prindă la cotitură.