Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: Facebook

UITE CUM le zicea Armand împotriva PNL şi a lui Klaus Iohannis! Acum e liberal cu acte-n regulă (FOTO)

foto: FacebookFiul primarului din Diculeşti, Armand Cupăreanu, candidatul PNL pentru primărie la alegerile din data de 5 iunie 2016 nu are probleme legate de doctrina politică, de moralitate sau de loialitate.

El a fost prezentat în conferinţa de presă de către co-preşedintele PNL, Cristian Buican, acesta spunând că juniorul Cupăreanu este unul dintre cei mai buni prieteni ai săi şi că este convins că vor face o echipă nemaipomenită la Diculeşti.

Iată că cu numai două luni de zile în urmă, fiul primarului din Diculeşti posta pe reţelele de socializare mesaje împotriva PNL şi a lui Klaus Iohannis. „Acum e momentul! PDL-PNL, înapoi la furat”! Ce poate însemna acest lucru acum? Că Armand cel isteţ se alătură liberalilor pentru a putea fura? Ptiuu!!! Nu credem aşa ceva.

Armand s-a transformat din pesedist convins, într-un liberal de mucava. De conjunctură şi pentru ca familia sa să nu piardă controlul asupra Primăriei, Armand arată că unele cuvinte precum ipocrizie, şulfănism şi ticăloşie nu-i sunt străine, dând dovadă de un oportunism ieşit din comun.