Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

ŞTEFAN PRALĂ: Soluţia pentru Drăgăşani este Constantin Pleşoianu!

Foto: arhiva Vocea ValciiŞtefan Prală, secretarul general al PNL Vâlcea, este unul dintre cei care a pariat pe Constantin Pleşoianu, candidatul PNL pentru Primăria Drăgăşani. Ştefan Prală este convins că un om de calibrul doctorului Pleşoianu poate reda Drăgăşaniului splendoarea de altă dată.

Consilierul judeţean consideră că discuţiile directe cu oameni a celor care fac parte din echipa candidatului Pleşoianu, prezenţa la uşa sau în curtea omului sunt necesare şi eficiente pentru ca oamenii să cunoască ceea ce vrea să facă Constantin Pleşoianu în Drăgăşani.

„Cei mai mulţi dintre dvs. sunteţi aproape de liberali, militanţi sau simpatizanţi, şi ştiţi că trebuie să ajungem să vorbim cu cetăţenii, care au nevoie de un alt tip de politică şi în acelaşi timp trebuie să vorbim mai mult despre oamenii pe care îi avem.

În fruntea oamenilor noştri de la Consiliul Local Drăgăşani îl avem pe domnul doctor Pleşoianu, care, cu multă responsabilitate, s-a angajat în această luptă grea.

E greu să te lupţi cu această caracatiţă care s-a înfipt bine în judeţul Vâlcea, o administraţie de stanga pesedistă, de 25 de ani, doar în ultimul an putem vorbi despre administraţie de dreapta la nivelul Consiliului Judeţean Vâlcea. Până acum a condus fără viziune doar stânga, ceea ce se vede în acest judeţ: fără locuri de muncă, aşa cum găseşti în alte judeţe cu alt tip de adminsitraţie şi viziune.

În acelaşi timp, în municipiul Drăgăşani vedem unde s-a ajuns şi cât de mult s-a distrus clasa de mijloc şi atunci spun că este foarte grea lupta în care domnul Pleşoianu a intrat echilibrat, susţinut, cu oameni puternici lângă domnia sa, oameni care constituie o echipă puternică”, consideră secretarul general al PNL, Ştefan Prală.