Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Remus Daniel Niţu va lupta în Senatul României pentru vâlceni

DEVOTAMENT. Fără îndoială, candidatul USL la Senatul României pe Colegiul Brezoi-Horezu, Remus Daniel Niţu, are toate premizele pentru a fi un parlamentar cel puţin la fel de bun şi activ ca Emilian Frâncu. Cunoscut ca un om de afaceri implicat şi prosper, care nu a făcut niciodată afaceri cu statul, Dan Niţu vrea să ajungă în Parlamentul României pentru a ajuta comunităţile din Colegiul Uninominal Brezoi – Horezu. Zilele trecute, candidatul USL Remus Daniel Niţu şi-a continuat periplul prin localităţile judeţului, el poposind o bună parte din timp în comunele din nord-vestul judeţului pentru a asculta doleanţele oamenilor pe care-i va reprezenta cu cinste în Parlamentul României.

Primarul PDL din Oteşani sprijină candidaţii USL

Într-una din zilele trecute, candidatul USL pentru Senatul României în Colegiul Uninominal Brezoi – Horezu, Remus Daniel Niţu, a participat la adunarea populară din comuna Oteşani. Alături de el s-au aflat şi candidatul USL pentru Camera Deputaţilor din Colegiul Horezu, Aurel Vlădoiu, dar şi primarul din Oteşani, Mircea Oprişor. Edilul le-a mărturisit concetăţenilor săi că se aşteaptă la un sprijin constant din partea celor doi viitori parlamentari, îndemnând pe toată lumea să meargă la urne în data de 9 decembrie 2012 şi să le acorde, lui Dan Niţu şi lui Aurel Vlădoiu, votul lor de încredere. „Eu le spun bine au venit tuturor invitaţilor, dar în mod deosebit celor doi candidaţi, domnului Niţu, la funcţia de senator şi domnului Vlădoiu, la funcţia de deputat. Am ascultat cu atenţiei ce au spus şi sunt plăcut impresionat că au în vedere pentru viitor şi localitatea noastră. Nu o să intru în detalii, deşi aş putea da răspuns la anumite chestiuni, căci important este ca avem pe viitor un sprijin. Eu le urez celor doi să aibă succes în activitatea pe care o vor avea ca şi parlamentari, pentru că în mod cert în campanie vor avea succes” – a spus primarul Mircea Oprişor la adunarea populară.

Niţu: „Vom sprijini administraţia locală pentru realizarea proiectelor de dezvoltare a localităţii!”

Alături de candidatul Remus Daniel Niţu la adunarea populată din localitatea Oteşani au fost şi primarii din Horezu şi Tomşani, care, la rândul lor, şi-au exprimat sprijinul pentru viitorul senator. Trebuie menţionat că la întâlnirea de la Oteşani au participat peste 300 de cetăţeni. La unison, oamenii i-au cerut lui Dan Niţu ca, imediat ce ajunge în Parlamentul României, să se ocupe de crearea de locuri de  muncă, dar şi de legi în folosul cetăţenilor din România. Viitorul senator Remus Daniel Niţu a promis să-i ajute pe toţi primarii din Colegiul Brezoi – Horezu, chiar dacă unii fac parte din alte formaţiuni politice, pentru realizarea proiectelor de dezvoltare a localităţii. „Primarul a apucat să fie undeva pe dreapta, la PDL, dar şi el vrea binele acestei localităţi şi în aceşti patru ani care vor urma are nevoie de susţinere. Noi îl vom sprijini pentru că nu trebuie să suferiţi dumneavoastră pentru că aveţi primar PDL. Şi dumneavoastră aveţi nevoie de apă, de canalizare, de drumuri mai bune, de locuri de muncă, de proiecte pentru dezvoltarea comunei şi noi vom ajuta administraţia locală să le realizeze”, a afirmat candidatul USL la Senat, Remus Daniel Niţu. Viitorul parlamentar i-a asigurat pe localnicii prezenţi la întâlnire că programul pe care USL îl propune are patru obiective clare pentru Oteşani. În primul rând introducerea apei potabile în toate satele comunei, canalizare, reabilitarea a 7, 3 kilometri de drumuri comunale şi refacerea podului peste râul Luncavăţ care străbate comuna.

CLAUDIA STANCIU