Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cristian Buican, atent la doleanţele cetăţenilor din nordul judeţului

DISCUŢII. Zilele trecute, deputatul Cristian Buican s-a deplasat în localităţile care compun Colegiul Nord, pentru a discuta cu cetăţenii, împreună cu staff-ul de campanie. Parlamentarul liberal a făcut campanie din casă în casă la Bujoreni, Dănicei, Câineni, Voineasa și Călimănești. Însoţit de edilii şi consilierii locali, preşedintele liberalilor vâlceni a luat la pas satele componente pentru a afla, direct de la cetăţeni, nevoile şi doleanţele acestora, precum şi aşteptările şi propunerile pe care aceştia le au în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de trai.

Deputatul liberal Cristian Buican le-a mai explicat locuitorilor din aceste comunităţi proiectele și programele pe care Uniunea Social Liberală le are pregătite pentru guvernarea din anii 2012-2016.  „Pe lângă campania din casă în casă desfăşurată în această perioadă, am participat, la invitaţia administraţiilor publice locale, la adunări populare la Titești, în satul Bratovești şi la Boișoara. La căminul cultural din Bratovești, am primit aprecieri publice din partea comunităţii pentru sprijinul pe care l-am acordat în îmbunătăţirea infrastructurii din acest sat şi în special pentru finalizarea asfaltării drumului judeţean Racovița-Titești. Mi-am notat toate problemele pe care membrii acestei comunităţi le-au ridicat, una din cele mai spinoase, ce poate fi rezolvată la nivel legislativ, fiind cea a imputărilor pe care Curtea de Conturi le-a făcut cetăţenilor ce au primit ajutoare sociale de încălzire în ultimii trei ani”, a spus parlamentarul Cristian Buican.

Infrastructură modernă în Țara Loviștei

La întâlnirea de la Boișoara, edilul Nicu Gheorghe i-a mulţumit deputatului Colegiului Nord pentru devotamentul de care a dat dovadă în promovarea la ministere a proiectelor de asfaltare pentru această localitate şi i-a asigurat pe cetăţenii prezenţi de faptul că la finalizarea acestora, comuna lor va beneficia de cea mai modernă infrastructură din Țara Loviștei (apă, canalizare şi asfalt). Cristian Buican a dorit pe această cale să le precizeze locuitorilor din Boișoara că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a reuşi modernizarea DN7 D între Câineni și Perișani, deoarece acest drum este singura alternativă viabilă la traficul din ce în ce mai aglomerat de pe Valea Oltului. „Campania din casă în casă pe care o desfăşor în această perioadă m-a încărcat de energie pozitivă. Am cules de la cetăţenii cu care m-am întâlnit o serie de propuneri şi proiecte pe care doresc să le transform în proiecte de legi şi mă bucur că programul de guvernare al Uniunii Social Liberale a fost primit destul de bine. Reacţia oamenilor cu care m-am întâlnit mă încurajează şi vă spun sincer că până la sfârşitul campaniei voi încerca să trec pe la fiecare gospodărie din Colegiul Nord” – a declarat preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

OLIVIA PÎRVU-CÎRCIU