Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

OVIDIU POPA: Vom scăpa de haosul instituit de liberali la Palatul Victoria!

Parlamentul va dezbate si va vota miercuri, de la ora 12:00, motiunea de cenzura depusa de PSD dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pe proiectul alegerii primarilor in doua tururi de scrutin, au decis, marti, Birourile permanente reunite.
Anuntul a fost facut de presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.
Premierul Orban asteapta votul pe motiunea de cenzura, ca sa vada daca „anuntul pompos” al PSD privitor la numarul de voturi este real. Premierul sustine ca social-democratii „au fugit de la BPR, dupa ce tot ei l-au convocat”.
Motiunea de cenzura, intitulata „Guvernul Orban/PNL – privatizarea democratiei romanesti” si semnata de 208 parlamentari PSD si UDMR, a fost prezentata, luni, in plenul Parlamentului.

”Acest guvern incompetent trebuie să plece acasă, să nu își mai bată joc de banii românilor. Aceste măsuri luate împotriva românilor trebuie să înceteze, la fel, îndatorarea țarii trebuie să înceteze.
Este inadmisibil să împrumuți 45 de miliarde în 3 luni, unde sunt acesti bani?
PSD demonstrează încă odată ca este un partid responsabil, nu stă ascuns și se folosește de toate pârghiile democratice și constituționale pentru a apăra interesele românilor.
Moțiunea de cenzură va trece și vom încheia acest capitol trist pentru România!”, arată deputatul PSD, Ovidiu Popa.