Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

Nu are încredere în liberali: MIRCIA GUTĂU strânge şi semnături ca independent!

Foto: arhiva Vocea ValciiMircia Gutău îşi ia măsuri de precauţie şi strânge semnături şi pentru o eventuală candidatură independentă, în cazul în care liberalii se vor suci şi nu se vor ţine de cuvânt pentru ca fostul primar să fie candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Deşi Gutău a spus că a avut o înţelegere bărbătească cu co-preşedintele Cristain Buican, înţelegere de care acesta din urmă s-a ţinut, Gutău fiind nominalizat drept candidat de către organizaţia judeţeană a PNL, este posibil ca de la Bucureşti liderii să nu mai fie atât de binevoitori cu o candidatură a unui edil, condamnat pentru fapte de corupţie.

Despre această posibilă situaţia, susţinută de mai multe surse liberale, senatorul Adrănel Cotescu a comentat: „Este problema dumnealui, dacă face asta probabil că vom avea o discuţie serioasă din punctul acesta de vedere, fiindcă nu mi se pare normal. Sau, dacă consideră că aşa trebuie, măcar să o facă în linişte, dacă îi e frică de ceva. Adică nu declarăm că suntem în două locuri”.