Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MIRCIA GUTĂU către NIŢU: Politica nu este pentru domnişoare, ci pentru bărbaţi! (VIDEO)

Mircia Gutău a decis să dezamorseze zvonurile conform cărora nu ar mai candida pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, postând pe pagina sa de socializare un mesaj în acest sens. Candidatul PER pentru Primăria Râmnicu Vâlcea explică că degeaba aruncă adversarii săi politici fumigene, el este decis să candideze şi nimic nu îl va opri.

Un mesaj dur a avut Mircia Gutău pentru fostul senator Niţu, cel care, în urmă cu două zile, s-a retras din viaţa politică. Gutău a spus că este păcat, însă Niţu ar fi trebuit să ştie că politica nu este pentru domnişoare.

„În pre-campania electorală este o perioadă de zvonuri când foarte mulţi dintre adversarii mei încearcă să arunce fel şi fel de zvonuri pe piaţă. Cei care îl cunosc pe Mircia Gutău ştiu că este un Taur în adevăratul sens al cuvântului, sunt născut în zodia Taur, este un om ambiţios şi ceea ce promite este literă de lege, se ţine de promisiune.

Mircia Gutău va candida 100%. Cei care se bucură că Mircia Gutău nu va candida trebuie să mai aştepte şi să demonstreze în campania electorală că sunt mai buni decât Mircia Gutău. Dacă îl vor învinge la vot, e ok, vor fi ei primari în Râmnicu Vâlcea.

Bănuiesc că acest zvon s-a legat şi de demisia domnului senator Niţu. Mie personal îmi pare rău că acesta s-a retras din politică, însă faptul că a plecat la prima şicană dovedeşte că nu a avut aceea tărie , politica nu este pentru domnişoare, ci pentru bărbaţi. Trebuie să fii pregătit să mai iei şi palme şi să-şi urmăreşte scopul şi anume acela de a nu-i dezamăgi pe cei care ţi-au dat votul.