Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Liderii PSD Vâlcea, în mijlocul vâlcenilor

Conducerea PSD Vâlcea a făcut un adevărat tur de forţă prin localităţile vâlcene în data de 6 septembrie 2015, fiind o zi dedicată comunităţilor vâlcene. Astfel, membrii Biroului Permanent al PSD Vâlcea au participat la mai multe manifestări organizate de administraţiile locale, prin care s-au marcat momente importante pentru comunităţile respective.

Pentru că în data de 6 septembrie au avut loc mai multe manifestări, social-democraţii vâlceni s-au împărţit pe echipe, astfel ca mesajul PSD să ajungă în toate localităţile.

Astfel, vicepreşedinţii Organizaţiei Judeţene PSD Vâlcea, domnul Remus Grigorescu şi domnul Adrian Buşu, au fost prezenţi la cea de-a 41-a manifestare a „Fiilor Satului” din localitatea Goleşti. Organizaţia PSD din localitate şi echipa condusă de preşedintele Radu Gheorghe a transmis un mesaj de suflet, susţinere şi ataşament pentru cetăţenii comunei Goleşti, prezenţi în număr mare la sărbătoare.

Prezent în mai multe localităţi ale judeţului nostru, domnul Constantin Rădulescu – Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Vâlcea a declarat: „Particip de fiecare dată cu entuziasm şi bucurie la diferite evenimente ale comunităţilor locale din judeţul nostru. Locul nostru, ca social – democraţi, este în mijlocul oamenilor, la bine şi la greu. Am fost în comuna Stoileşti la invitaţia prietenului nostru, domnul Florin Ionescu – primarul localităţii, unde am transmis un mesaj locuitorilor acestei comune la ceas de sărbătoare.

Alături de mine s-au aflat Secretarul Executiv al PSD Vâlcea, domnul Laurenţiu Coca, domnul Preşedinte Executiv Mihăilescu Gheorghe, precum şi domnul vicepreşedinte Amza Valeru şi o echipă numeroasă din conducerea Organizaţiei Judeţene de Tineret a PSD Vâlcea. Cu acest prilej, având în vedere că 11 familii din localitate au sărbătorit împlinirea a 50 de ani de căsnicie, le-am oferit acestor oameni admirabili cadouri din partea noastră, a pesediştilor.

De la Stoileşti ne-am deplasat în comuna Buneşti, pentru că domnul primar Radi Viorel m-a invitat să fim alături de cetăţeni la un eveniment sportiv, un meci de fotbal organizat pe o bază sportivă modernă şi bine pusă la punct. Domnul Radi Viorel este un primar destoinic şi dedicat comunităţii pe care o reprezintă şi îi mulţumesc încă o dată pentru invitaţie şi îl asigur că-l voi sprijini în toate demersurile pe care le va face pentru binele cetăţenilor comunei Buneşti”.

Liderul PSD Vâlcea a încheiat ziua la Malaia, şi aici alături de Organizaţia Judeţeană de Tineret a PSD Vâlcea, de Preşedintele Executiv Mihăilescu Gheorghe, de vicepreşedinte Amza Valeru, toţi invitaţi la un eveniment plăcut şi foarte bine pregătit de către domnul primar Sergiu Bogdan şi echipa sa. „Am participat la «Hora Satului», eveniment ce-i reuneşte în fiecare an pe fiii comunei Malaia. Cu acest prilej, am reîntâlnit prieteni vechi şi vreau să-l felicit pe domnul primar Sergiu Bogdan pentru tot ceea ce face pentru binele comunei Malaia”, a mai declarat preşedintele Constantin Rădulescu.