Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Ion Cîlea acuză primarii liberali din Vâlcea de fraudă electorală (Foto)

Preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, a votat la orele 10.00 la Şcoala Generală „Tache Ionescu” din Rm. Vâlcea, venind însoţit de întreg stafful de campanie pesedist. Alături de el a fost candidatul PSD la aceste alegeri, Adina Dobrete.

„Am votat pentru o Românie puternică şi europeană, am votat cea mai bună listă comparative cu a celorlalte partide. Argumentez că este cea mai bună listă, aducând în discuţie numai câteva nume: Corina Crețu, Ecaterina Andronescu Daciana Sârbu, care a rezolvat foarte multe probleme pentru agricultură, Victor Boştinaru şi nu în ultimul rând, colega mea, Adina Dobrete, căreia vrea să-i mulţumesc pentru implicarea ei în această campanie. Susţin lista PSD-UNPR-PC din toată inima şi am încredere că toţi europarlamentarii noştri vor susţine interesele României, nu aşa cum a făcut-o dreapta, care timp de 10 ani de zile, a făcut ca să nu putem avea acces la toate drepturile pe care le avem ca membri ai UE. Luptăm pentru înlocuirea dreptei cu stânga socială” – a declarat preşedintele PSD, Ion Cîlea.
cilea vot euro 2
De asemenea, Ion Cîlea a spus că are anumite semnale cum că se încearcă fraudarea alegerilor la Vâlcea: „Avem câteva incidente. Primarul de la Milcoiu, cu de la el putere, l-a înlocuit pe omul nostru din secţia de votare cu un om de-al lui. La secţia 345 de la Nicolae Bălcescu, preşedinta de acolo nu vroia să afişeze buletinul de vot. Îmi este frică, pentru că am nişte semnale, că se vor frauda alegerile în anumite secţii, în special acolo unde sunt primari PNL. Oamenii sunt specializaţi să umble cu mai multe buletine. Dacă se votează cinstit şi corect, nu se va întâmpla nimic rău pentru PSD. O să plec şi în judeţ să urmăresc ce se întâmplă încât diseară să avem satisfacţia obţinerii unui rezultat foarte bun” – a mai spus Ion Cîlea.

cilea vot euro 3