Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Laurențiu Cazan contribuie la rezolvarea problemelor lucrătorilor poștali – întâlnire cu Sindicatul Lucrătorilor Poștei Române – Filiala Vâlcea

Deputatul vâlcean Laurențiu Cazan rămâne în continuare extrem de implicat în activitatea pe care o desfășoară în județul nostru, iar la aproape un an de mandat reușește să găsească soluții pentru problemele multor categorii de cetățeni. Ieri, 18 noiembrie, reprezentantul nostru în Parlamentul României s-a întâlnit cu Sindicatul Lucrătorilor Poștei Române – Filiala Vâlcea, președintele acescuia Tănăsoiu Cristian și cu doamna Monica Ceapă, director județean, pentru a afla problemele pe care le au lucrătorii poștali.

“Am vrut să avem această întâlnire cu Sindicatul Lucrătorilor Poștei Române din Vâlcea pentru că știu cât de importanți sunt acești oameni și în principiu Poșta Română. Sunt multe probleme care trebuiesc rezolvate. În primul rând, acești oameni care asigură bunul mers al poștei nu sunt remunerați pe cât ar merita. În decursul aniilor salariile celorlalte categorii de lucrători au crescut, însă majoaritatea oamenilor din sistemul poștei române au încă salariul minim pe economie. Am simțit această frustrare și sunt de părere că lucrurile trebuie să se schimbe.”

O altă situație care face un deserviciu companiei naționale este durata îndelungată de timp a transporturilor venite din extern. Coletele care vin din străinătate prin serviciul de curierat al poștei trebuie să treacă prin controale ale Biroului Vamal de Control, ceea ce îngreunează tot procesul de livrare, iar clienții își pierd răbdarea, ajungând să apeleze la firme de curierat private.

Cu toate impedimentele apărute, serviciile Poștei Române s-au extins, iar Laurențiu Cazan face un apel către primăriile din județul nostru și celelalte instituții care nu colaborează în acest moment cu serviciul public de transport: “ Fac un apel către conducerea fiecărei primării sau instituții publice, de a folosi serviciile Companiei Naționale Poşta Română. Mulţi ani de zile a fost principalul pion al livrării de bunuri din România, iar acum vedem că s-au reinventat și vin cu soluții chiar și pentru segmental business. Aceste lucruri trebuiesc promovate eficient.” a mai declarat deputatul de Vâlcea.