Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REACŢIE INCREDIBILĂ: Senatorul NIŢU trece la altă religie dacă PONTA câştigă ALEGERILE

Declaraţie surprinzătoare a senatorului PNL, Dan Niţu, care a afirmat, într-o conferinţă de presă a PNL Vâlcea din data de 13 noiembrie a.c., că dacă Victor Ponta va câştiga alegerile, el, împreună cu toată familia sa, va trece la altă religie. Dan Niţu nu a precizat pe care o va alege. Senatorul susţine că face acest gest în semn de protest faţă de implicarea Bisericii Ortodoxe Române în campania electorală de partea candidatului PSD, Victor Ponta.

„Dacă domnul Ponta câștigă alegerile, eu și familia mea o să trecem la altă religie. Sunt un ordodox devotat, care provine dintr-o familie de preoți, care au clădit biserici. Eu am donat foarte mulți bani la bisericile ortodoxe din tot județul. Nu se poate să nu avem reacții. Nu vreau să critic pe nimeni, dar cred că presa trebuia să aibă o reacție mai serioasă la acest lucru. După campanie, hotărăsc la ce religie voi trece. Este incredibil că nu avem nicio reacţie oficială a capilor BOR. Nu poţi să prosteşti oamenii la nesfârşit. Este inacceptabil ce se întâmplă!” – a afirmat senatorul liberal Dan Nițu.

De-a lungul timpului, senatorul Dan Niţu a donat peste 1 milion de euro Bisericii, iar bunicii lui chiar au construit o biserică în comuna vâlceană Măciuca.