Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

JENANT: Ion Nicolae OUT şi din PLR

Limita de jos a penibilului a fost de mult atinsă de cel mai controversat politician vâlcean, l-am numit aici pe Ion Nicolae, zis şi „Dinţişor”. Ultima păţanie a Dinţişorului aurit are legătură cu noua sa îndeletnicire politică, un fel de băgător de seamă pe la PLR-ul lui Tăriceanu de la Vâlcea. În urmă cu câteva zile, Nicolae a fost dat afară de la şedinţa Biroului Permanent al partidului, Romeo Rădulescu şi oamenii săi explicând că Nicolae nu este membru al acestui birou şi deci nu poate participa. Nervos, Nicolae a părăsit sediul partidului, spunând că lucrurile nu vor rămâne aşa.

De data aceasta asta, trebuie să fim corecţi şi să spunem că Nicolae plăteşte pentru păcatele fiului său, şi el introdus în politică de Nicolae, care de ceva timp postează pe reţelele de socializare caricaturi cu deputatul Romeo Rădulescu.

Astfel, fostul consilier local al PNL, care între timp a mai trecut şi pe la PPDD şi a mai cochetat şi cu UNPR, are zilele numărate şi la partidul inventat de Călin Popescu Tăriceanu, Partidul Liberal Reformator.

„El nu era membru în Biroul Permanent Judeţean şi a venit la şedinţă şi nu l-am lăsat să participe. Cam atât am de spus despre acest subiect. Chiar nu mă interesează. Nu îmi bat capul cu Ion Nicolae. Deocamdată nu am din ce să îl dau afară. Aştept să se înregistreze partidul şi apoi mai vedem”, ne-a declarat Romeo Rădulescu.