Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ROMEO RĂDULESCU, cu un pas înapoi la PNL: BLAGA decide întoarcerea deputatului!

Şedinţă importantă la liberalii din Vâlcea. Vineri seara s-a întrunit Comitetul Judeţean al PNL, unde s-au luat câteva decizii organizatorice importante. De departe, cel mai controversat subiect a fost cel al reîntoarcerii deputatului Romeo Rădulescu. Problema revenirii lui Romeo Rădulescu la PNL a fost pusă pe tapet de Grig Crăciunescu, care l-a întrebat pe co-preşedintele Cristian Buican dacă este adevărat că deputatul se va întoarce. Buican i-a răspuns că decizia se află la Bucureşti şi că dacă Vasile Blaga îl impune pe Rădulescu, el se va conforma deciziei. Aşadar, săptămâna viitoare se aşteaptă un răspuns de la Bucureşti cu privire la traseul politic al lui Romeo Rădulescu.

După ce acesta a părăsit PDL, în urma unui război de uzură cu greii democrat-liberali, cum ar fi Romulus Bulacu şi Samoil Vâlcu, Romeo Rădulescu s-a alăturat echipei de susţinători ai lui Călin Popescu Tăriceanu. Acum, în contextul în care PNL intenţionează să dea jos guvernul social-democrat al lui Victor Ponta, orice vot contează, deci şi cel al lui Romeo Rădulescu. O asemenea mutare politică nu este deloc pe placul lui Bulacu, care a declarat că acesta se va întoarce în partid peste capul lui. În chestiunea cu deputatul Rădulescu, Bulacu îi arată obrazul lui Buican şi îi transmite că el nu s-a băgat în conflictul lui cu Pistol.

„Eu l-am înțeles pe Buican că nu are o relație bună cu Bogdan Pistol, așa încât mă va înțelege și el pe mine. În plus, va depinde și de ceea ce vrea Romeo. Vrea să distrugă organizația de la municipiu ? Atunci, nu sunt de acord” – a spus Bulacu.

În acelaşi timp, deputatul Romeo Rădulescu îndeamnă la calm şi consideră că spiritele se vor linişti. Este primul dispus să fumeze pipa păcii, convins fiind că dacă se întoarce în fostul PDL, va trebui să stea la masa discuţiilor şi cu foştii săi adversari politici.

„Aşteptăm o decizie de la Bucureşti şi nu mai vreau să comentez. În principiu, trebuie să primim un răspuns săptămâna viitoare”, susţine deputatul Rădulescu.