Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ion Cîlea sabotat de parlamentarii PSD?!

SCANDALOS. Ei bine, se pare că preşedintelui Ion Cîlea nu i s-a părut important să-i aibă alături de el pe parlamentarii social-democraţi, dar s-a înconjurat, iar, de non-valorile Adrian Buşu şi Remus Grigorescu, pe cei doi văzându-i ca pe moştenitorii lui la „tronul” PSD Vâlcea.

Ceea ce este de remarcat la întâlnirea cu ministrul Mediului este că la eveniment nu au luat parte parlamentarii PSD. Doar senatorul Laurenţiu Coca a reuşit să ajungă la finalul manifestării, în rest… nimeni. Oare parlamentarii social-democraţi din Vâlcea au dorit, prin absenţa lor, să îl saboteze pe Ion Cîlea sau ce s-a întâmplat? Iată de spune deputatul Constantin Rădulescu despre acest lucru: „Hai că e culmea?! Cum să-l sabotăm! Păi nu ne-a trimis fraţilor nimeni niciun program, nicio invitaţie… Bine că au luat banii. În rest, habar nu am ce socoteli s-au făcut legat de organizarea evenimentului. În fine, eu vineri am avut o zi plină, audienţe, ieşire în colegiu şi multe altele. Aş fi fost bucuros să particip la un eveniment în prezenţa ministrului Rovana Plumb. Dar nu ea a organizat toată treaba. În fine… cred că PSD Vâlcea are nevoie de mai multă solidaritate, pentru că avem în faţă alegeri la care eu voi pune osul la muncă pentru a le câştiga. Vin vremuri agitate! În concluzie, ştiam că vine Rovana Plumb, pentru că ea mi-a spus, dar programul cred că nu ea l-a făcut şi, mă rog, nu era gata când mi-a spus. Aia e…! Felicitări că au luat banii pe acest proiect. Vâlcea are nevoie de orice resursă”.

Nici deputatul Aurel Vlădoiu nu a fost anunţat de eveniment: „Nu am primit nicio invitaţie şi nu ne-a spus nimeni la ce oră va avea loc evenimentul. Nu este niciun sabotaj şi, dacă eram chemaţi, cu siguranţă veneam”.