Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

Întâlnire de gradul ZERO: VEZI ce au vorbit Romeo Rădulescu şi Gigi Matei!

Foto: arhiva Vocea ValciiCandidatul PSD la Primăria Râmnicu Vâlcea, proaspătul deputat social-democrat, Romeo Rădulescu, este decis să se integreze în echipa PSD de la municipiu Râmnicu Vâlcea, declarând că a făcut deja primii paşi.

Romeo Rădulescu a declarat în cadrul emisiunii de la Vâlcea 1 „Mutare Decisivă” că intenţionează să aibă o discuţie între patru ochi cu primarul interimar Gigi Matei şi speră că vor reuşi să dea de o parte animozităţile şi să facă echipă pentru ca PSD să câştige Primăria Râmnicu Vâlcea.

Mai mult, Romeo Rădulescu a spus şi că îşi va retrage procesul de calomnie pe care i l-a intentat lui Matei.

„Uite aşa, candidez din partea PSD să moară unii liberali de ciudă! Liberalii au candidatul pe care îl merită, adică pe Grig Crăciunescu, despre care ştie toată lumea câte procente are prin sondaje.

Voi avea o discuţie între patru ochi cu domnul Matei. Sunt convins că vom reuşi sa ajungem la un numitor comun, doar suntem de aceeasi parte a baricadei. Imi voi retrage procesul, de altfel m-a rugat si Costi”, a precizat Romeo Rădulescu.

Romeo Rădulescu s-a ţinut de cuvânt, iar vineri dimineaţa urca pe scările de la Primăria Râmnicu Vâlcea. Acesta s-a întâlnit cu primarul interimar Gigi Matei chiar pe hol, salutându-se sec şi dând mâna. Gigi Matei nu a dorit să continue discuţia, intrând în unul dintre birourile instituţiei.

Proaspătul social-democrat este decis să nu se dea bătut cu una cu două, astfel că luni, 22 februarie 2016, intenţionează să aibă totuşi discuţia mult dorită cu Gigi Matei, numai că acesta din urmă nu prea vrea să-l vadă în faţa ochilor. Mai mult, surse apropiate primarului interimar spun că acesta ar vrea chiar să-şi dea demisia din poziţia de primar interimar, făcându-i astfel fericiţi pe liberali.

„Vrea să-şi dea demisia. Joacă puternic Matei, să nu credeţi că nu mai are un cuvânt de spus. La negocieri Matei e bun, până în ultima clipă va negocia, exact cum a făcut şi cu Frâncu, în 2012. Îşi va impune oamenii lui pe lista PSD pentru Consiliu Local. O să vedeţi”, ne-a mai spus sursa.