Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

OFICIAL: Senatorul Niţu este preşedintele ALDE VÂLCEA

Senatorul Dan Niţu, plecat de curând din PNL Vâlcea către partidul lui Tăriceanu a fost numit preşedinte al organizaţiei ALDE de la Vâlcea. Decizia a fost luată de liderii de la Bucureşti, Tăriceanu şi Constantin, fiind deja statutat la ALDE să se renunţe la conducerea bicefală dacă într-un judeţ va adera la ALDE vreun parlamentar.

“Conform deciziei nr. 17 din 15 februarie 2016 a Copreședinților ALDE – Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, domnul Remus-Daniel Nițu a fost numit președinte al Filialei ALDE Vâlcea. Membrii organizației ALDE Vâlcea salută hotărârea conducerii centrale, cunoscând puterea de mobilizare, fermitatea și spiritul de echitate al domnului Remus-Daniel Nițu, considerând, de asemenea, că în privința filialei Vâlcea, o structură cu un președinte unic este de preferat unei conduceri bicefale.

Activitatea politică prodigioasă în Senatul României, realizările excepționale ca manager ale domnului Remus-Daniel Nițu, dar și opera sa de protector al culturii vâlcene, reprezintă garanția că organizația ALDE Vâlcea are un lider puternic, alături de care își va îndeplini obiectivele politice pentru anul electoral 2016”, se arată într-un comunicat de presă al ALDE Vâlcea.