Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CRISTIAN BUICAN: „Daniel Constantin este iresponsabil şi mincinos, o veritabilă vuvuzea a propagandei pontiste”

„În urma declaraţiilor domnului Daniel Constantin, preşedintele PC şi vicepremier în Guvernul Ponta, legate de importanţa strategică a autostrăzii Sibiu-Piteşti, îl acuz public pe acesta de ipocrizie şi minciună. Nu pot să nu remarc falsa îngrijorare a lui, legată de acest tronson de autostradă, în condiţiile în care membrii cabinetului din care este parte au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a pune piedici repetate realizării proiectului. Ipocrizia de care dă dovadă acum când plânge de grija angajaţilor de la Dacia-Renault este în contradicţie cu toate acţiunile Guvernului care, în mod constant, a întârziat şi a anulat realizarea documentaţiei pentru construcţia tronsonului de autostradă din Coridorul Pan-European IV.

Îi reamintesc domnului Constantin că atunci cand eu am atras atenţia, încă din anul 2013, asupra importanţei autostrăzii Sibiu – Piteşti, folosind aceleaşi argumente pe care acum le spune preşedintele PC, am fost acuzat pe nedrept de domnul Victor Ponta de populism şi minciună. Dacă ar avea vreun pic de decenţă şi obiectivitate, Daniel Constantin ar trebui să îşi dea demisia din Guvern şi să părăsească actuala majoritate parlamentară, aflându-se în acest caz pe poziţii divergente cu premierul.

Folosind aceleaşi tehnici de manipulare ca şi Victor Ponta, domnul Daniel Constantin ne tratează pe toţi cu dispreţ şi superioritate, crezând că avem memoria scurtă, lansând acuze fără acoperire şi manifestând o falsă îngrijorare faţă de subiecte importante.

Sunt curios dacă domnul Constantin ştie că tocmai colegii săi din Guvern, în special reprezentanţii PSD în frunte cu premierul Victor Ponta, sunt cei care blocheaza constant realizarea acestui tronson de autostradă? De asemenea, sunt nerăbdător să văd reacţia Antenei 3, atunci când vor vedea că în privinţa construcţiei de autostrăzi, poziţia preşedintelui PC este similară cu cea a preşedintelui Traian Băsescu.

Prin aceste declaraţii, Daniel Constantin ne demonstrează că nu este altceva decât o vuvuzea a propagandei PSD-iste, recitând declaraţii publice pe teme despre care nu ştie absolut nimic „.