Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

GRIGORE e pe „făraş”! Liberalii îi spun ADIO!

foto arhiva Vocea ValciiS-au folosit de el cât au putut, i-au exploatat votul până la epuizare, iar acum îl aruncă la coşul de gunoi al politicii vâlcene ca pe un măr stricat. Vorbim aici de consilierul judeţean Petre Grigore şi de relaţia lui de „amor” cu PNL-ul de la Vâlcea, o relaţie care se apropie de o despărţire sfâşietoare.

La viitoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Vâlcea, din data de 31 august 2015, liberalii îi pregătesc schimbarea lui Petre Grigore din postul de reprezentant al Consiliului Județean în Adunarea Generală a Acționarilor de la CET Govora, iar pentru înlocuirea lui, Buican îl are în vedere pe finul său, consilierul județean Victor Stănculescu.

Pentru a face schimbarea, Buican are în vedere voturile consilierilor judeţeni PNL. Dar, surprinzător, el se mai bazează şi pe voturile PSD-ului, consilierii pesedişti declarând deja prin anumite cercuri (lucru care i-a ajuns la ureche lui Buican şi de aceea forţează schimbarea) că nu vor să mai rateze ocazia de a „i-o tragă” lui Grigore pentru voturile date împotrivă la alegerea unui vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte, chiar dacă, doar de data aceasta, i-ar face jocurile liderului liberal.