Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Laurenţiu Coca, secretar al PSD Vâlcea doar cu numele

Mutarea surprinzătoare de la alegerile PSD Vâlcea, de la începutul lunii august 2015, i-a lăsat pe mulţi cu gura căscată. Ne referim aici la ocuparea de către senatorul Laurenţiu Coca a postului de secretar executiv al partidului la Vâlcea, în contextul în care această funcţie a fost ocupată cu succes până acum de Dumitru Persu.

Însă, acum, după ce apele s-au liniştit, iar pesediştii luaţi prin surprindere s-au obişnuit cu ideea, circulă zvonul în PSD Vâlcea că, de fapt, cel care se va ocupa de treburile de secretar executiv ale partidului va fi tot Persu. Asta pentru că senatorul Coca este şi depăşit de situaţie, dar nici timpul şi deplasările la Bucureşti nu-i dau nicio şansă să se ocupe de organizare în PSD.

Una peste alta, Coca se va alege doar cu titulatura, pentru că locul lui Persu este foarte greu de luat, iar munca e titanică. Dumitru Persu este un politician desăvârşit, un strateg de campanie electorală sclipitor, iar liderii PSD Vâlcea ar fi nebuni să nu-i urmeze sfaturile şi să nu se lase pe mâna lui, aşa cum a făcut-o cu succes şi răposatul Ion Cîlea. Nu spunem că Laurenţiu Coca este lipsit de experienţă sau că nu ar fi un politician bun, însă mai are mult până ajunge la nivelul lui Dumitru Persu. De aceea, îl sfătuim pe senatorul Coca să-şi ţină haita de lupi (a se citi Remus Grigorescu, Adrian Buşu, Dumitru Lovin, Vasile Bleotu & Co.) în frâu şi să pună mâna să fure meserie de la Dumitru Persu, că are de la cine învăţa.