Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

GHINION! Cum a pierdut Păsat postul de parlamentar promis de Buican

Încurcătura penală în care a intrat vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Vâlcea, Gică Păsat, nu era preconizată de liberali. Pentru toţi a fost o mare surpriză să afle că masonul Gică este urmărit penal pentru abuz în serviciu, la doar un an de când se află în funcţia de şef al judeţului. Cel mai mare şoc l-a avut însă, se pare, liderului de partid, preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, care avea o înţelegere ascunsă cu Păsat.

Era binecunoscut faptul că în spatele lui Gică Păsat se afla Cristian Buican, care coordona cu mână forte toate deciziile politice din cadrul şedinţelor de Consiliu Judeţean. Se ştia mai puţin însă faptul că liderul PNL Vâlcea îi promisese masonului funcţia de parlamentar la alegerile din toamna anului 2016, urmând să fie pus pe un loc eligibil pe lista liberalilor. Sigur, asta cu condiţia ca Buican să fie ales preşedinte al CJ Vâlcea după scrutinul din 5 iunie.

Iată însă că procurorii DNA şi-au băgat picioarele în învoiala celor doi, pentru că acum Gică Păsat nu mai corespunde criteriilor de integritate ale PNL, iar masonul urmează să fie scos din scena politică.