Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

GHEORGHE FOLEA: Liberalii vâlceni au votat aproape majoritar pentru Mircia Gutău

Foto: Vocea ValciiPrezent la conferinţa de presă săptămânală a PNL, consilierul liberal Gheorghe Folea a comentat decizia liberalilor de a-l susţine pe Mircia Gutău drept candidat al partidului pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, adăugând că deocamdată vorbim de date preliminarii ale sondajului, însă în scurt timp, se va afla şi rezultatul final.

„Fiind o şedinţă, să nu zic publică, dar cu uşile deschise, deci nu în spatele uşilor închise, evident că domnul Buican a dat informaţii despre aceste rezultate preliminare, care nu sunt definitive, în sensul că domnul Gutău este la peste 42 la sută în acest sondaj şi domnul Romeo Rădulescu în jur de 18 la sută, iar în spate cu 2-3 procente este domnul Gigi Matei, iar ceilalţi candidaţi care au fost înscrişi pe acest sondaj şi, care nu ne-au fost comunicaţi, cel puţin eu nu-i cunosc, ar fi sub 5 la sută.

Au urmat discuţii, păreri – că aşa este normal într-un birou, fiecare să-şi spună părerea. Şi vreau să spun că toţi care au luat cuvântul şi-au dat acordul pentru a purta discuţii cu domnul Gutău pentru a veni în echipa noastră şi a fi candidatul nostru pentru Primăria Râmnicului. Evident că s-a supus la vot, ca orice hotărâre. A fost o singură abţinere a fost, doamna Mihaela Andreianu. Fiecare are opţiunea lui, pe care trebuie să o respectăm. S-a dat acest vot pentru ca cei doi copreşedinţi să discute cu domnul Gutău, ca eventual, în urma definitivării sondajului, dacă va dori să facă echipă şi să fie candidatul Partidului Naţional Liberal”, a susţinut consilierul judeţean Gheorghe Folea.

De asemenea, consilierul judeţean a făcut referire şi la discuţiile purtate în urmă cu câteva săptămâni, la Braşov, la Liga Aleşilor Locali ai PNL: „Ştiţi foarte bine că în urmă cu câteva săptămâni, la Braşov, a avut loc Liga Aleşilor Locali, o adunarea mare, politică, nu secretă. Acolo, domnul Blaga a spus foarte clar: „Trebuie să luăm toţi candidaţii, care sunt cei mai buni, cu cele mai multe voturi, care aduc voturi partidului. Dacă dumneavoastră înţelegeţi altceva, pentru mine este foarte clar. Nu a specificat nimic altceva referitor la alte cauze”, a mai completat Gheorghe Folea.