Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mobilizare FĂRĂ PRECEDENT a PSD Vâlcea la votul pentru liderul partidului

Toată conducerea PSD Vâlcea s-a mobilizat pentru alegerile din interiorul PSD, care au avut loc duminică, 11 octombrie a.c. De câteva zile, vicepreşedinţii social-democraţi s-au aflat pe teren, în zonele şi organizaţiile de care răspund pentru organizarea alegerilor. Sâmbătă, 10 octombrie a.c., la sediul PSD Vâlcea din Râmnicu Vâlcea era forfotă mare, iar pregătirile erau în toi. Coordonatorul comisiei judeţene a fost preşedintele executiv George Mihăilescu. Alături de Constantin Rădulescu şi Laurenţiu Coca, preşedintele executiv au luat la rând localităţile pentru a pune la punct ultimele detalii.

Constantin Rădulescu a votat în dimineaţa zilei de duminică, 11 octombrie a.c. la secţia nr. 2 din cartierul Ostroveni, la cel de-al doilea sediul al PSD Vâlcea, vizavi de Şcoala nr. 10.

„Duminică am arătat că suntem o echipă puternică şi vreau să le mulţumesc tuturor membrilor prezenţi la vot şi în mod deosebit preşedinţilor de organizaţii care au coordonat votul în localităţi. Peste 500 de pesedişti au fost implicaţi la nivelul judeţului în organizarea votului.

De asemenea, le mulţumesc membrilor Biroului Permanent Judeţean pentru modul cum s-au achitat de responsabilitate pe zona de care a răspuns fiecare în parte. Vreau să fac o menţiune deosebită pentru organizaţiile de femei şi de tineret şi vreau să le mulţumesc pentru sprijin. Prin votul de duminică, am arătat că avem o mare capacitate de mobilizare şi actuala echipă de la PSD Vâlcea lucrează bine şi eficient în astfel de situaţii”, ne-a declarat deputatul Constantin Rădulescu.