Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Fostul primar Romeo Rădulescu: EU ŞI VÂLCENII PE CARE ÎI CUNOSC ÎL VOM ALEGE PE VICTOR PONTA PREŞEDINTE !

Deputatul vâlcean Romeo Rădulescu, până nu demult, liderul Opoziţiei din Vâlcea, l-a susţinut în turul I de scrutin la alegerile prezidenţiale pe fostul premier Călin Popescu Tăriceanu. Acerb critic al guvernării Ponta, Romeo Rădulescu a devenit unul dintre susţinătorii lui Victor Ponta şi turul II, spunând că apreciază echilibrul şi dorinţa de a face bine pentru România şi prin urmare, pe 16 noiembrie 2014, în turul II, îl va vota pe Victor Ponta.

„Pe mine, ca om tânăr şi care priveşte în viitor, mă interesează ca viitorul Preşedinte să se manifeste clar în ideea de a costrui pentru mai binele românilor.

Îi voi acorda votul meu lui Victor Ponta pentru simplul fapt că a reuşit să le explice românilor că va fi un Preşedinte care se va încadra în prerogativele constituţionale.

Domnia legii trebuie să fie cea sub care să se desfăşoare activitatea viitorului Preşedinte care se anunţă de pe acum, un Preşedinte care doreşte să îi unească pe români.

Îmi place această idee şi îl susţin pe Victor Ponta pentru funcţia de PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI!” – susţine deputatul Romeo Rădulescu.