Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Deputatul speriat de liniile albe de pe cer nu e la prima recidivă

Deputatul Mihai Lasca, cel care a cerut într-o interpelare către Autoritatea Aeronautică civilă să i se explice ce sunt „liniile albe de pe cer”, este promotor și altor teorii ale conspirației, având, de asemena și opinii pro-ruse.Fostul membru AUR a făcut și alte interpelări ciudate în trecut, ca de exemplu una în care cerea să i se demonstreze existența virsului SARS-CoV-2, ori despre tragedia aviatică de la începutul anului din Dobrogea, fiind de părere că elicopterul și avionul armatei române ar fi fost doborâte de ucraineni.

Mai mult, deputatul Lasca susține că Rusia „nu ne-a făcut niciun rău în ultimii ani”, spre deosebire de occident care „ne impune tot felul de măsuri.

De asemenea, parlamentarul a mai avut și alte interpelări dubioase în trecut. Conform sursei citate, acesta i-a solicitat pe 13 octombrie 2021 premierului de la acea dată, Florin Cîțu, să „îmi puneți de îndată la dispoziție (…) studiul științific efectuat și recunoscut unanim la nivel mondial și efectuat și recunoscut implicit și în România, care a demonstrat existența virusului SARS-CoV-2 prin izolare, purificare, trecerea prin Postulatele lui Koch, stabilindu-se Standardul de Aur”.