Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Deputatul Daniela Oteșanu, nominalizată la ”Politicianul Anului”, în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială

Deputatul PSD de Vâlcea, Daniela Oteșanu, membru în comisia de Muncă și Protecție Socială, a fost nominalizată la premiul ”Politicianul Anului” în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială.
Cei care doresc să o susțină pe Daniela Oteșanu, o pot face printr-un vot la https://poll.cnasr.ro/poll/13.
Daniela Oteșanu este unul dintre politicienii cu o activitate susținută în domeniul asistenței sociale, atât prin inițiativele legislative depuse în Parlament, întrebări și interpelări adresate ministerelor Muncii și Protecției Sociale, Sănătății, Educației, dar și prin acțiunile caritabile desfășurate în județul Vâlcea.
Campania „Bucurii pentru copii” este un proiect inițiat de Daniela Oteșanu și Organizația Femeilor Social Democrate Vâlcea, care a luat naștere în decembrie 2015.
Proiectul a fost gândit ca o caravană, care să ajungă în aproape toate localitățile din județ și să ofere celor mici dulciuri, jucării, dar și un spectacol de teatru de păpuși. Până acum, Caravana ”Bucurii pentru copii”, împreună cu Teatrul de păpuși, au ajuns în 17 localități vâlcene, cât de curând spectacolul păpușilor urmând să ajungă și în comuna Glăvile.
Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială – ediția a VII-a este organizată în data de 17
martie 2020, la Ateneul Român, de Colegiul Național al Asistenților Sociali cu ocazia celebrării
Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale.
Premiile celor 18 secțiuni ale Galei Excelenței în Asistență Socială vor fi prezentate de Andreea
Marin. Loredana & Agurida Band vor încânta publicul printr-un show inedit.