Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Danielei Oteşanu i s-a făcut dreptate la PSD

Preşedintele organizaţiei PSD Băile Govora, Daniela Oteşanu, a avut un parcurs politic constant, fără să ardă etapele în mod artificial. Cu toate acestea, în era apusă a PSD Vâlcea, Daniela Oteşanu nu a dorit să-şi facă loc cu coatele în conducerea partidului, ci a candidat în mod direct la şefia organizaţiei de femei.

Nu mai are rost să pomenim ce s-a întâmplat atunci, însă rezultatul a fost că tot Ioana Liţă a rămas şefă peste femeile pesediste. Timpul a trecut şi iată că Danielei Oteşanu i s-au recunoscut importantele merite în cadrul PSD Vâlcea şi cu ocazia ultimei conferinţe judeţe a PSD Vâlcea, ea a fost aleasă în rândul celor 15 vicepreşedinţi ai partidului la Vâlcea.

Echipa de conducere a lui Constantin Rădulescu, liderul ales al PSD Vâlcea, este una tânără, eficientă şi hotărâtă să arate un altfel de PSD: reformat, puternic şi bine cotat în intenţiile de vot ale alegătorilor. Având lângă el oameni asemenea Danielei Oteşanu, preşedintele PSD Vâlcea merge sigur la victorie în 2016.