Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

PSD VÂLCEA DUPĂ ALEGERI: Întâlnire în trei!

Foto: Vocea ValciiPreşedintele PSD Vâlcea Constantin Rădulescu a anunţat că vremea frământărilor interne în partid a trecut şi că de acum încolo echipa de conducere trebuie să se apuce de treabă, mai ales că se anunţă o toamnă incendiară din punct de vedere politic.

„În cursul zilei de luni, 10 august a.c., mă voi întâlni cu secretarul executiv Laurenţiu Coca şi cu preşedintele executiv, George Mihăilescu pentru că trebuie să fixăm câteva repere ale lunii august, dar mai ales pentru luna septembrie.

Septembrie va fi şi luna în care voi propune alegerile pentru structurile interne: pensionari, femei, tineret şi Liga Aleşilor Locali. Prin urmare, trebuie să ne organizăm din timp. Septembrie va fi o lună cel puţin interesantă în plan guvernamental pentru că, după cum deja ştiţi, la sfârşitul lunii august, avem sesiune pentru codul fiscal.

Profit de această ocazie să le mulţumesc colegilor de la toate nivelurile din partid, în special, delegaţilor la conferinţă pentru că şi de această dată au arătat că PSD rămâne principalul partid politic din judeţul Vâlcea”, ne-a declarat Constantin Rădulescu.