Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

Cristian Buican, DICTATORUL de la PNL Vâlcea

Foto: Vocea ValciiAccentele de autoritarism ale lui Cristian Buican s-au acutizat în timp ce urca treptele ierarhice în interiorul PNL Vâlcea, dar şi la nivel naţional. În ultima vreme, ele s-au cronicizat rău de tot, acesta dând dovadă chiar de apucături dictatoriale. Colegii săi din conducerea PNL sunt cam îngrijoraţi în ceea ce-l priveşte, dar mai ales atunci când se gândesc la carierele lor politice. Cariere, care deocamdată, stau în mâna strânsă a lui Buican.

Ca să vedeţi că nu batem câmpii, ultimele informaţii de pe frontul PNL arată că Buican se gândeşte serios să răspundă de Colegiul Sud al judeţului, colegiu unde deocamdată este responsabil senatorul Dan Niţu, singurul oponent puternic al lui Buican în acest moment. Şi pentru că a trecut vremea dulcegăriilor, Buican a decis să ia taurul de coarne, sau poate să-l înfurie, şi să calce pe teritoriul lui Niţu. Eroare, am spune, noi, însă Buican nu ascultă de vocea raţiunii, ci este îmbătat de gustul puterii absolute.

La ultima şedinţă a forului de conducere PNL de la Vâlcea, Buican a anunţat că el nu va ţine cont de recomandările de la Bucureşti pentru stabilirea candidaţilor şi pentru respectarea proporţiei între PNL şi PDL.

Însă, de departe, cea mai interesantă informaţie este cea despre competiţia internă pentru Consiliul Judeţean Vâlcea, care a fost deja declanşată, urmând ca doritorii să-şi depună candidaturile până la data de 30 august a.c. Cei care aspiră la un fotoliu de consilier judeţean trebuie să fi avut până acum o activitate politică intensă, mai ales în teritoriu şi mai trebuie să se încadreze într-un barem intern al PNL. Cu toate acestea, Buican a anunţat că independent de competiţie, el, în calitate de preşedinte, poate schimba lista de la o zi la alta, în funcţie de dorinţele proprii. Cică de acelaşi tratament se poate bucura şi Romulus Bulacu, asta dacă a terminat concediile. Dacă nu încheie Buican lista, înainte să se întoarcă Bulacu de pe unde a umblat toată vara.

Şi uite aşa să vezi câţi lustruitori de pantofi se vor încolona frumuşel pentru a putea avea şansa de a-i lustrui încălţările lui Buican. Aşa li s-a urcat şi altora la cap că sunt de neînlocuit şi intangibili!